engelsk

This is to inform you that we received the payment update from ING BANCO DE ESPANA on your payment of 800.00 euro, Be kindly informed that without complete payment, Your ATM CARD will not be release for delivery to you, you are hereby advices to send the remaining 650.00 euro to complete the payment. We have agreed not to penalize you but kindly see that you complete the payment come 19/09/21.

norsk

Dette er for å informere deg om at vi mottok betalingsoppdateringen fra ING BANCO DE ESPANA om betalingen din på 800,00 euro. Vær vennlig informert om at uten minibank vil ikke ditt minibankskort bli frigitt for levering til deg. Du er hermed råd om å sende resterende 650,00 euro for å fullføre betalingen. Vi har avtalt å ikke straffe deg, men vær så snill å se at du fullfører betalingen 19/09/21.

OversetterEngelsk.com | Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)