engelsk

Thanks for your response and we apologise for the late response due to work load, in regards to what you asked, Your fund is in locked mode due to the cancellation, We shall provide ATM Card for you and the cost for Platinum Visa Card which will carry this fund without questioning cost €1000.00 euro and shipment fee of €500.00 euro, Making it a total of €1500.00euro, Once this is paid, it will be delivered to your house address which you shall provide for us. Thanks.

norsk

Takk for svaret ditt, og vi beklager den sene responsen på grunn av arbeidsbelastning, med hensyn til det du spurte. Fondet ditt er i låst modus på grunn av kanselleringen. Vi gir deg minibankort og kostnaden for Platinum Visa-kort som vil bære dette fondet uten å stille spørsmål koster € 1000,00 euro og forsendelsesgebyr på € 500,00 euro, noe som gjør det totalt € 1500,00 euro, Når dette er betalt, blir det levert til husadressen din som du skal oppgi for oss. Takk.

OversetterEngelsk.com | Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)