engelsk

The 12th Article of Faith? It reads: We believe in being subject to kings, presidents, rulers, and magistrates, in obeying, honoring, and sustaining the law. I think it's interpreted incorrectly frequently. It's not one list of all the things to which believe in being subject. If it was, there would be one "and", and that would be the one between "honoring" and "sustaining". As it is written, there are two "and"s, wherein the words following "magistrates" are a clause which describes the foregoing list. In other words, we believe in being subject to kings, rulers, presidents and magistrates IN AS MUCH as THEY obey, honor, and sustain the law.

norsk

Den 12. trosartikkelen? Den lyder: Vi tror på å være underlagt konger, presidenter, herskere og dommere, i å adlyde, ære og opprettholde loven. Jeg tror det tolkes feil ofte. Det er ikke en liste over alle tingene som tror på å være underlagt. Hvis det var, ville det være ett "og", og det ville være det mellom "å hedre" og "opprettholde". Som det er skrevet, er det to "og", hvor ordene som følger "magistrater" er en ledd som beskriver ovennevnte liste. Med andre ord tror vi på å være underlagt konger, herskere, presidenter og dommere SÅ MYE som de adlyder, ærer og opprettholder loven.

OversetterEngelsk.com | Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)