engelsk

We write to inform you that we have initiated your transfer and you are hereby adviced that on no account should you share this information with any bank staff to avoid cancelation or tracking of this fund due to high risk of Terrorism funding going on globally. Go through the attached Slip for the date of Arrival of the fund to your account being the 3rd of May 2021. Thanks for your kind Cooperation.

norsk

Vi skriver for å informere deg om at vi har startet overføringen, og du rådes herved til at du på ingen konto skal dele denne informasjonen med bankansatte for å unngå kansellering eller sporing av dette fondet på grunn av høy risiko for finansiering av terrorisme pågår globalt. Gå gjennom vedlagte Slip for dato for ankomst av fondet til kontoen din den 3. mai 2021. Takk for vennlig samarbeid.

OversetterEngelsk.com | Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)