engelsk

Dear customer, We write to inform you that we have received your payment and the Transfer process shall commence with immediate effect, meanwhile we shall need you to resend to us your bank account details to confirm if it correspond with the details your Attorney Mr. Hans Nilson sent to us. We anticipate your urgent co-operation while hoping to serve you better.

norsk

Kjære kunde, Vi skriver for å informere deg om at vi har mottatt betalingen din, og overføringsprosessen skal begynne med øyeblikkelig virkning, i mellomtiden trenger vi at du sender oss bankkontoopplysningene dine på nytt for å bekrefte om den samsvarer med detaljene advokaten Hans Nilson sendte til oss. Vi forventer ditt presserende samarbeid mens vi håper å tjene deg bedre.

OversetterEngelsk.com | Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)