engelsk

We received your mand and request for the payment details, But with the Oath signed with Barrister Abagados Crespo, whom you chosed to represent you, all payment are to be made by him on your behalf, meaning that you will send the payment to him to pay on your behalf. We anticipate your urgent co-operation while hoping to serve you better.

norsk

Vi mottok ditt mandat og din forespørsel om betalingsopplysningene. Men med eden signert med advokat Abagados Crespo, som du valgte å representere deg, skal all betaling utføres av ham på dine vegne, noe som betyr at du vil sende betalingen til ham til betale på dine vegne. Vi forventer ditt presserende samarbeid mens vi håper å tjene deg bedre.

Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)