engelsk

predicted by many (including Bill Gates) to be high, have been very low. Many people expect a “real pandemic” to kill also younger people, or at least babies, at a significant rate, as the 1918 flu and other flu pandemics indeed did. Some skeptics therefore concluded that covid-19 must then be another “fake pandemic”. But it is not – it simply has a very different and much more “natural” mortality profile.

norsk

spådd av mange (inkludert Bill Gates) å være høye, har vært veldig lave. Mange mennesker forventer at en "ekte pandemi" også dreper yngre mennesker, eller i det minste babyer, i betydelig grad, slik influensa og andre influensapandemier i 1918 faktisk gjorde. Noen skeptikere konkluderte derfor med at covid-19 da måtte være en annen "falsk pandemi". Men det er det ikke - det har rett og slett en veldig annen og mye mer ”naturlig” dødelighetsprofil.

Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)