engelsk

Metaphyseal Preparation It is important to select a point of entry posterolaterally to the Piriformis Fossa to avoid varus positioning. Use a curette or general instrument to indicate the direction of the canal. To prevent under-sizing or varus positioning, the greater trochanter may be prepared with a Modular Box Osteotome to allow better insertion of the broaches and accomdate multiple approaches to the hip (Figure 2).

norsk

Metafyseal forberedelse Det er viktig å velge et inngangspost postolateralt til Piriformis Fossa for å unngå varusposisjonering. Bruk en curette eller generelt instrument for å indikere retningen på kanalen. For å forhindre understørrelse eller varusposisjonering, den større trochanter kan fremstilles med en modulær Box Osteotome for å tillate bedre innsetting av broaches og imøtekomme flere tilnærminger til hoften (figur 2).

Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)