engelsk

Hi Kerstin, Thank you, I am fine, and hope the same with you. Very strange….the account system seems that the rest was paid 12.12.2019 The rest was: 204.000-183.600=20.400 Please, check your bank account once more and if you haven’t got this we must talk with the payroll office.

norsk

Hei Kerstin, Takk, jeg har det bra, og håper det samme med deg. Veldig rart… .kontosystemet ser ut til at resten ble betalt 12.12.2019 Resten var: 204.000-183.600 = 20.400 Vennligst sjekk bankkontoen din en gang til, og hvis du ikke har dette, må vi snakke med lønningskontoret.

Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)