engelsk

The purpose of this survey is to learn where our strengths and weaknesses are with each of our customers, specifically across all operations, delivery sites and buying decision making functions within our customers businesses. From there we aim to build plans for improved focus on these strengths and managing the weaknesses in order to improve our position in bringing more value to these customers, thus making us the partner of choice for the future.

norsk

Hensikten med denne undersøkelsen er å lære hvor våre styrker og svakheter er med hver av våre kunder, spesielt på tvers av alle operasjoner, leveringssteder og kjøpsbeslutningsfunksjoner i våre kundevirksomheter. Derfra har vi som mål å bygge planer for forbedret fokus på disse styrkene og håndtere svakhetene for å forbedre vår posisjon for å bringe mer verdi til disse kundene, og dermed gjøre oss til den valgte partneren for fremtiden.

Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)