engelsk

We are launching a new customer survey initiative across our largest Pan European Sales Accounts in April 2020 and we are looking for your support in getting this important project off the ground and in ensuring we utilise the insights derived from this research to create post survey action. This initiative is supported by us in Pan European Sales and also your National Sale Directors.

norsk

Vi lanserer et nytt kundeundersøkelsesinitiativ på tvers av de største Pan European salgsregnskapene i april 2020, og vi leter etter din støtte til å få dette viktige prosjektet fra bakken og i å sikre at vi bruker innsikten fra denne forskningen for å lage en undersøkelse. Dette initiativet støttes av oss i Pan European Sales og også dine nasjonale salgsdirektører.

Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)